Glem ikke en børneulykkesforsikring

Dine børn er dit kostbareste eje, og derfor bør du altid sikre dig, at dine børn altid er forsikret mod skader og uheld, da børn jo kan lege vilde lege og tage på eventyr. Det koster kun få hundrede kr. om året for en god børneulykkesforsikring, så den bør du ikke spare væk, da de penge er givet godt ud. Mange mennesker tror nemlig, at børnene normalt er indbefattet i en familieforsikring, men der findes jo en del tilfælde, hvor børnene ikke er sikrede tilstrækkeligt med en familieforsikring. I denne artikel beskrives mulighederne med en børneulykkesforsikring, således du bedre kan afgøre, hvilken type forsikring du har brug for til dine børn.

Dette dækker en børneulykkesforsikring

Med en børneulykkesforsikring er du både sikret mod dit barns helbred samt mod ulykker herunder psykologisk krisehjælp og genoptræning efter en ulykke hos en fysioterapeut eller kiropraktor. Du får også dækning til:

  • Dagskompensation.
  • Krisehjælp.
  • Engangsbeløb.
  • Invaliditetsdækning.
  • Dødsfald.
  • Mulighed for dækning af tandskader.
  • Dækning ved farlig sport og leg.

Du kan ofte sammensætte en børneulykkesforsikring, så den passer præcist til dine krav og ønsker. Under alle omstændigheder vil du med en passende børneulykkesforsikring kunne sikre dine børn, hvis uheldet er ude. Denne tryghed er alle pengene værd.

Find gode priser på forsikringer online

I dag kan man indhente priser på forsikringer online, hvilket er både nemt og bekvemt. På få minutter kan du få en pris oplyst på din forsikring, uanset hvilken type, der er tale om. Du kan finde oplysninger om børneulykkesforsikring på Codans hjemmeside, hvor du også kan få en pris beregnet. Ved at købe en børneulykkesforsikring online får du her 10 % rabat samt yderligere samlerabatter, hvis du har mindst 3 forsikringer i samme forsikringsselskab. Du bør derfor helst indhente priser og tilbud hos flere forsikringsselskaber online, idet du så kan sammenligne deres priser og dækningsvilkår herunder eventuelle selvrisikobeløb, da forsikringer generelt ikke er helt sammenlignelige.