Sådan fejres børnefødselsdagen om sommeren

Hvis dit barn har fødselsdag snart, så skal der helt sikkert til at klargøres en masse ting. Heldigvis så kan man hurtigt få et klart og godt overblik over de forskellige ting, og når man først har det, så kan man begynde at prioritere i, hvad der er vigtigst, for at det bliver så godt som muligt.

Hvis dit barn holder fødselsdag i sommerferien, så kommer her et par tips til, hvordan det bliver en ekstra god fødselsdagsfest. Den danske sommer kan være noget så uforudsigelig, men dette må man bare tage med som en del af charmen, for hvis man satser på, at der kommer godt vejr, så giver det altid mening at lave et par sjove lege, som afholdes udenfor.

Lav en sjov leg udenfor

Så snart gaverne er blevet åbnet og de mange fødselsdagskort er blevet læst højt, så kan man begynde på det, der for mange børn er højdepunktet ved fødselsdagen. Nemlig de mange sjove indslag og lege.

Som sagt så er der et par fordele ved at holde festen om sommeren. Primært for dette er vejret, der gerne skulle have solskin. Hvis man er så heldig at have solskin på den store dag, så kan man lave nogle af følgende ting sammen med sit barn og hans eller hendes kammerater og veninder.

  • Lav en skattejagt.
  • Lav en fangeleg.
  • Spil rundbold.

Som man kan læse er der altså flere forskellige gode ideer, som man kan gøre brug af. At spille rundbold kræver ganske rigtigt, at der er et stort græsareal som man kan benytte, for ellers er det ikke så sjovt, hvis pladsen ikke rigtigt er til det.

Dog skal det siges her til sidst, at som nævnt til at begynde med så kan den danske sommer godt være svær at forudse. Så derfor så kan det være, at du skal planlægge en variant af fødselsdagen, som kan afholdes indenfor, hvis det går helt galt og det styrter ned på selve dagen.